Οι αεροπορικές μεταφορές αποτελούν το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μέρος του κύκλου εργασιών μας. Καθώς είναι ένα εξειδικευμένο κομμάτι του κλάδου των μεταφορών, η συνέπεια των παραδόσεων και η ασφάλεια των εμπορευμάτων είναι βασικές προϋποθέσεις που απαιτούν όχι μόνο εμπειρία, αλλά και αμεσότητα.

Η Aeromet είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (I.A.T.A.), εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες της αξιόπιστες μεταφορές με ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, έχουμε άμεση επαφή με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη, παρέχοντας ακόμα καλύτερες τιμές και εξυπηρέτηση.

Μέσα από το παγκόσμιο δίκτυό μας από ανταποκριτές, κάθε κρίσιμη και επείγουσα μεταφορά πραγματοποιείται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Διατηρούμε ανταποκριτές σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια και πραγματοποιούμε άμεσες παραλαβές και παραδόσεις door to door.

Όταν μια αποστολή περιέχει επικίνδυνο φορτίο, αναλαμβάνουμε τη συσκευασία του καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αποστολή του. Το προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο από την Ι.Α.Τ.Α. για την μεταφορά επικίνδυνων υλικών και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις απαραίτητες διαδικασίες για την σωστή ταυτοποίηση και αποστολή του εμπορεύματος.