Τα μεγάλα φορτία, οι αποστολές με μεγάλο όγκο εμπορευμάτων που έχουν χρόνο στη διάθεσή τους και οι αποστολές που αναζητούν την καλύτερη τιμή, εξυπηρετούνται καλύτερα μέσω των θαλάσσιων μεταφορών. Οι θαλάσσιες μεταφορές είναι εφικτές στα περισσότερα λιμάνια του κόσμου, ενώ γίνονται ακόμα πιο οικονομικές και γρήγορες όταν ο προορισμός τους είναι κάποιο μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο.

Η Aeromet αναλαμβάνει φορτία ολόκληρα ή και groupage, σε κάθε τύπο container όπως 20 ft standard, 40 ft standard, High Cube, Open Top, Pallet Wide, Flat Rack, Platform και Reefer High Cube.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη φόρτωση και το δέσιμο των εμπορευμάτων για την ασφαλή μεταφορά τους. Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε την απεντόμωση του container όταν απαιτείται από τον προορισμό.

Όταν πρόκειται για επικίνδυνα φορτία, όλες οι παραπάνω διαδικασίες πραγματοποιούνται βάσει των κανονισμών IMO (International Maritime Organization) και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή μόλυνσης της θάλασσας και την ομαλή εξέλιξη της μεταφοράς.