Η Aeromet ιδρύθηκε επίσημα με αυτόν τον τίτλο το 1985, ενώ πρωτύτερα, από το 1976, δραστηριοποιούνταν ως εκτελωνιστικό γραφείο που εξυπηρετούσε ναυτιλιακές εταιρείες.

Το προσωπικό της Aeromet είναι εξειδικευμένο στο να προσφέρει άμεσες λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η ομάδα μας έχει οργανωθεί με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τον πιο γρήγορο τρόπο. Ο καθένας από τους υπαλλήλους μας είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ανάθεση. Το προσωπικό μας μπορεί να βρει τον πιο σύντομο, αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο για να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.

Η ΑΕΡΟΜΕΤ είναι μέλος της ΙΑΤΑ και διατηρεί άριστες σχέσεις με όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε, μπορούμε να οργανώσουμε οποιαδήποτε τύπου μεταφορά οπουδήποτε στον κόσμο. Το διεθνές δίκτυο των ανταποκριτών μας μας δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία να εξυπηρετούμε δύσκολες μεταφορές ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη.

Παράλληλα, χάρη στο δίκτυό μας στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, μπορούμε να πραγματοποιούμε On Board φορτώσεις. Αποστολές δηλαδή από οπουδήποτε, πάνω στο πλοίο για το οποίο προορίζονται τα εφόδια.

Επιπλέον, μπορούμε να αξιολογήσουμε και να πραγματοποιήσουμε δύσκολες μεταφορές, όπως βαριά ανταλλακτικά με μεγάλες διαστάσεις που χρειάζονται ειδικά μηχανήματα και φορτηγά, με τον πιο ασφαλή τρόπο.